Πέρασε από την Ελευσίνα ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα με 70-68. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι κατάφερε να φτάσει στο «διπλό».

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Με 56% σε δίποντα και τρίποντα ο Πανιώνιος σκόραρε 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο την στιγμή που δέχθηκε 15. Στα 5 πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου ο Πανελευσινιακός με επιμέρους σκορ 15-4, μείωσε σε 35-30. Ο Πανιώνιος βελτίωσε την άμυνα του και είχε σωστές επιθετικές επιλογές κυρίως με τον Κορόλεβ ο οποίος είχε πετύχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου 13 πόντους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με 46-38.

Με τον Κορόλεβ να συνεχίζει να βρίσκει στόχο ο Πανιώνιος διατήρουσε την διαφορά που είχε πάρει και μάλιστα κατάφερε να την αυξήσει ακόμα και στους 11, με το 55-44 στα 4.35 πριν το τέλος. Μέσα σε ένα λεπτό η ομάδα της Ελευσίνας κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά και να βρεθεί στο -6 με το τέλος της περιόδου, για το 59-53. Ο Πανιώνιος κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη μικρή διαφορά και στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη με 70-68.

Σχετικά άρθρα