Πρίφτης: «Σεβαστήκαμε τα Τρίκαλα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στη συνέπεια της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τον υψηλό δείκτη ετοιμότητας τους και τη σωστή συμπεριφορά τους μετά από μια βαρετή περίοδο τόσο για τους παίκτες όσο και για τους προπονητές. Μετά τις διακοπές, συνήθως υπάρχουν παγίδες και όλα ξεκινούν από απόπ το μυαλό. Ο λόγος που ήμασταν τόσο καλοί ήταν ότι σεβαστήκαμε πολύ τα Τρίκαλα. Επιδείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο και ουσιαστικά στους εαυτούς μας. Είδαμε βίντεο από την αρχή της εβδομάδας κάτι που δεν κάναμε τις προηγούμενες φορές. Διαπιστώσαμε ότι τα Τρίκαλα είναι επικίνδυνη ομάδα, που σουτάρει καλά και είχαμε μια ανησυχία για το πώς θα έρθουν με τις δύο προσθήκες που έκαναν. Βέβαια οι συνθήκες ήταν άνισες για τους καινούργιους παίκτες. Ήμασταν συνεπείς, σοβαροί και με χαμηλά το κεφάλι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Καλή συνέπεια στα Τρίκαλα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Ρωτήθηκε για το κατά πόσο ο Άρης έκανε τη καλύτερη εμφάνισή του: «Ήταν όμορφο το απόγευμα για οποιονδήποτε οπαδός της ομάδας, για τους παίκτες όπου ο καθένας βρήκε τον χώρο και για να σουτάρει. Απλώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τις δύσκολες βραδιές. Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι σε όλα όσα γίνονται».

Σχετικά με την απόδοση των ψηλών και τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα, είπε: «Προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε με πολλούς τρόπους. Είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο, έχουμε καλούς σουτέρ, δεν το κάνουμε τυχαία. Όλα φαίνονται ωραία όταν κερδίσεις και με μεγάλη διαφορά και όλα είναι άσχημα, τα συστήματα, η τακτική, οι παίκτες και ο προπονητής, όταν χάνεις ένα παιχνίδι όπως συνέβη με τον Κολοσσό».

Σε ερώτηση για την λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, απάντησε: «Ο Αντεγκμπόγιε είναι καιρό τώρα στην ομάδα. Σε ότι αφορά τον Μανωλόπουλο, ήταν κάτι που αποφασίσαμε από κοινού με τον Σωτήρη και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και τους δυο μας. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήταν unfair από τη πλευρά μου να μην τον άφηνα να πάει αλλού από τη στιγμή που δεν τον χρησιμοποιούσα. Έχουμε πληρότητα στους ψηλούς και μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Και κατέληξε αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα έως το επόμενο παιχνίδι και τα παιδιά θα πάνε στις πατρίδες τους. Είναι πρόβλημα, μπορεί να χάσεις το ρυθμό σου, αλλά είναι και δύσκολη η ρουτίνα των προπονήσεων δίχως αγώνα για δεκαπέντε ημέρες. Αυτό είναι το μειονέκτημα των ομάδων που έχουν έναν αγώνα την εβδομάδα».

Σχετικά άρθρα