«Το πρόβλημα μας ήταν η τρίτη περίοδος»

Εκνευρισμένος με την παρουσία των παικτών του στην τρίτη περίοδο ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

«Το πρόβλημα για εμάς σε αυτό το ματς ήταν το τρίτο δεκάλεπτο», δήλωσε ο κόουτς των «πρασίνων» και εξήγησε: «Δεν παίξαμε καλά, τους αφήσαμε να πάρουν διαφορά 10 πόντων, και βρεθήκαμε στην συνέχεια να προσπαθούμε και να προσπαθούμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

«Δεν ζήτησα τάιμ άουτ, αλλά η γραμματεία μας το έδωσε και είπε ότι ζητήσαμε», απάντησε ο Ιβάνοβιτς σε ερώτηση γιατί διαμαρτυρήθηκε στην γραμματεία 12’’ πριν την λήξη του ματς και για την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού είπε ότι: «Στην τελευταία επίθεση μας σχεδιάσαμε να σουτάρει ο Σλότερ και αυτό έγινε».

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι όπως κάθε φορά, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε κάποια μεγάλα σουτ», ήταν η εκτίμηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, του 24χρόνου φόργουορντ των «πρασίνων», ο οποίος επισήμανε: «Δεν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπως έπρεπε, ο Ολυμπιακός πήρε εκεί το προβάδισμα, μετά προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς, πήγαμε να τα καταφέρουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν τα καταφέραμε και τώρα κοιτάζουμε το ματς με τη Μακάμπι».

Σχετικά άρθρα