Πρίντεζης στο pamesports: «Είμαι καλά, είμαστε καλά»! (Video)

Δύσκολη η απουσία απ’όλες τις απόψεις. Όπως αποκαλύπτει με μόλις τρεις κανονικές προπονήσεις, ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε κι αυτή η επιστροφή συνδυάστηκε με την μητέρα των μαχών. Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας και για το τάιμινγκ της επιστροφής. Ο Σφαιρόπουλος τον ρίχνει στο ματς τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε την μεγαλύτερή διαφορά υπέρ του (+4): «υπήρχε πίεση, αλλά, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οφείλεις να βρίσκεις τρόπους να νικάς το άγχος».
 
Όπως και να χει η συμβολή του στο ματς, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, ήταν καθοριστική: «Βοήθησα όσο χρειαζόταν» αρκείται να πει, ενώ δεν σταματά να μιλά για τον παράγοντα υγεία: «Να γυρίσει ο Παπαπέτρου και επιτέλους να δουλέψουμε όλοι μαζί»! 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:  
 
 
Για την επιστροφή του που συνδυάστηκε με νίκη του Ολυμπιακού: «Και για τα δύο γεγονότα, είμαι πολύ χαρούμενος. Έλειψα πάρα πολύ εξ αιτίας του συγκεκριμένου τραυματισμού. Στην αρχή νομίζαμε ότι θα είναι κάτι πιο απλό, περιμέναμε να μείνω έξω 25 μέρες με ένα μήνα, αλλά, τελικά εξελίχθηκε σε οστικό οίδημα που με κράτησε εκτός για 1.5 μήνα. Σημασία έχει ότι είμαστε καλά και είμαι καλά. Μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα όσο χρειαζόταν απόψε και το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και αποκτούμε έναν ρυθμό για το μέλλον». 
 
Για το γεγονός ότι σε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός αγχώθηκε στο τέλος, ενώ είχε αποκτήσει διαφορά 13 πόντων: «Δεν θα το έλεγα πρόβλημα,αλλά, θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, μας το ανέφερε και ο κόουτς στα αποδυτήρια. Με αυτές τις νίκες χτίζεις χαρακτήρα ως ομάδα γενικότερα. Πιστεύω ότι στο μέλλον αν κάνουμε κάποιες ανάλογες νίκες θα χτίσουμε χαρακτήρα και θα κρατάμε τις μεγάλες διαφορές». 
 
Για το γεγονός ότι μπήκε στο ματς, μόλις ο Παναθηναϊκός πήρε την μεγαλύτερή υπέρ του διαφορά και το αν είχε άγχος: «Κακά τα ψέματα, η πίεση υπάρχει, αλλά, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό οφείλεις να βρίσκεις τρόπους να την αποβάλλεις. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις πάντοτε θα υπάρχει πίεση. Πάντα το σήμερα είναι αυτό που μετράει και πρέπει να βρίσκεις τρόπους να ανταπεξέρχεσαι και να κερδίζεις»
 
Για τους στόχους του Ολυμπιακού εφέτος: «Ακόμα είναι πολύ μακριά όλοι οι στόχοι. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε την υγεία μας ως ομάδα, να δουλέψουμε επιτέλους όλοι μαζί, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει διότι περιμένουμε τον Παπαπέτρου (σ.σ τραυματίας).  Εγώ για παράδειγμα έχω κάνει ουσιαστικά τρεις κανονικές προπονήσεις με την ομάδα, οπότε ας δουλέψουμε όλοι μαζί… Από πολλά πράγματα εξαρτάται η επιτυχία. Και από το πως θα παρουσιαστείς στα κρίσιμα παιχνίδια… Και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο… Ας έχουμε την υγεία μας να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο…»
 
Για την πρωτιά και το αν περιμένει στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού ή διπλό στο ΟΑΚΑ«Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε πρώτοι στην κανονική διάρκεια και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει επιτέλους να το διεκδικήσουμε… Κάθε χρόνο παλεύουμε πολύ γι αυτό και στο τέλος χάνουμε το πλεονέκτημα… Θέλω να παίρνω τα πράγματα ένα-ένα, πρώτα να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας κι από κει πέρα να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται».   
 
Η συζήτηση του Γιώργου Πρίντεζη με τον Παναγιώτη Βουγιού σε βίντεο.  

Σχετικά άρθρα