Χωρίς βιασύνη για τον δεύτερο στόπερ

Η αιφνιδιαστική μεταγραφική κίνηση που έκανε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Ατρόμητο προσφέρει στους Πράσινους έναν «αέρα» ως προς το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μεταγραφή στόπερ. Διότι σε πρώτη φάση, η διοίκηση του Τριφυλλιού προσπαθούσε άμεσα να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν από τους βασικούς (και πιο δύσκολους) στόχους για το κέντρο της άμυνας όπως ήταν ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες, ο Βόισλαβ Στάνκοβιτς, ο Χουάνμα κ.ά..

 

Πλέον όμως η προσθήκη ενός ετοιμοπόλεμου και έμπειρου ποδοσφαιριστής όπως είναι ο Ταυλαρίδης ο οποίος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, επιτρέπει στους διοικούντες το Τριφύλλι να εργαστούν με μεγαλύτερη ηρεμία και δίχως πίεση χρόνου για τον έτερο στόπερ.

 

Επί του παρόντος, επικεντρώνουν τις προσπάθειές του στον δανεισμό του ουρουγουανού άσου της Ελλάς Βερόνα Ροντρίγκες, ο οποίος καλύπτει τα στάνταρ που έχει θέσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου . Είναι αριστεροπόδαρος, γρήγορος, έχει καλή τεχνική και δυναμικός.

 

Παράλληλα -δεδομένου ότι απομακρύνονται οι περιπτώσεις του Στάνκοβιτς και του Χουάνμα, καθεμία για διαφορετικούς λόγους- στο Τριφύλλι κινούνται για δύο ακόμη καλές περιπτώσεις αμυντικών που έχουν στη λίστα τους αλλά δεν έχουν βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο στο Τριφύλλι δεν σκοπεύουν να βιαστούν για την ενίσχυση με έναν ακόμη στόπερ, αφού ήδη ο Ταυλαρίδης από αύριο θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας και άμεσα θα βρίσκεται στη διάθεση του Αναστασίου και για τους επερχόμενους αγώνες.

 

Αλλωστε θεωρούν ότι εντός του Ιανουαρίου και όσο περνούν οι ημέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες, με δεδομένο ότι πολλές ομάδες αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους, προχωρούν σε μεταγραφές, κάνουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ τους και δίνουν δανεικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Σχετικά άρθρα