Έδεσε… Μπελαραμπί η Λεβερκούζεν

Πολύ καλές εμφανίσεις έχει κάνει ο Καρίμ Μπελαραμπί με τη Λεβερκούζεν και έτσι η γερμανική ομάδα αποφάσισε να ενεργοποιήσει σχετικό όρο στο συμβόλαιό τους και να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 24άχρονο άσο έως το 2017.
Η διοίκηση των «ασπιρινών» φρόντισε μπορούσε μέχρι το καλοκαίρι να κάνει μονομερή ανανέωση για άλλα δυο χρόνια στο συμβόλαιο που έχει με τον Καρίμ Μπελαραμπί και αυτό έγινε πριν μπει ο Ιανουάριος.
Να αναφέρουμε ότι ο Γερμανομαροκινός ακραίος επιθετικός, κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και με την επιστροφή του στο Λεβερκούζεν από το δανεισμό του στην Μπράουνσβαιγκ, έχει σκοράρει οκτώ φορές και έχει μοιράσει δυο ασίστ σε 17 συμμετοχές του στη Μπουντεσλίγκα. Έτσι, έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο για τη Λεβερκούζεν.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Γιοακίμ Λεβ τον κάλεσε για πρώτη φορά στη εθνική ομάδα της Γερμνίας τον περασμένο Οκτώβρη, μετά και τις πολλές καλές εμφανίσεις του με την Λεβερκούζεν!

#Bayer04 hat seine Option gezogen und den laufenden Vertrag mit Karim #Bellarabi bis zum 30. Juni 2017 verlängert. pic.twitter.com/jX8LFotx89
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04fussball) December 28, 2014

Σχετικά άρθρα