Οι Πολωνοί για Κλίχ, τι γίνεται με Ουσέρο

Δύο από τα ονόματα παικτών τα οποία επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ πως ενδιαφέρουν την ομάδα, αρκεί όμως οι συμφωνίες να γίνουν με βάση τα συμφέροντα του Δικεφάλου του Βορρά είναι οι Ματέους Κλίχ και Φερνάντο Ουσέρο . Μάλιστα οι Πολωνοί στις αναφορές τους τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνουν για τον Ματέους Κλίχ που ανήκει στην Βολφσμπουργκ, πως πολύ σύντομα θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Επιπροσθέτως εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν τις τελευταίες ημέρες πως η περίπτωση του Πολωνού μέσου της Βολφσμπουργκ Ματέους Κλίχ «παίζει» και είναι μέσα στην λίστα των ονομάτων που έχουν αξιολογηθεί θετικά για τον Δικέφαλο. Ο Κλίχ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βολφσμπουργκ τον Ιανουάριο και εφόσον συμβεί αυτό χωρίς να χρειαστεί να δώσει ο ΠΑΟΚ κάποια αποζημίωση, μπορεί να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός μέσος Φερνάντο Ουσέρο θεωρείται «ξένο σώμα» για τον Αστέρα Τρίπολης και ο παίκτης βρίσκεται στην Ισπανία. Μάλιστα κύκλοι του Αστέρα, έλεγαν πως ο Ουσέρο αναζητεί άλλη ομάδα. Ο ατζέντης του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, έλεγε με νόημα πως πρώτη επιλογή του Ουσέρο είναι ο ΠΑΟΚ καθώς ο πελάτης του θέλει να παίξει στην Τούμπα . Πρέπει όμως να ξεπεραστούν τα «εμπόδια» και να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για την μετακίνηση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει υπεραξία για τον Ουσέρο.

Σχετικά άρθρα