Ο Eminem παραδέχεται ότι είναι gay;

29 Δεκεμβρίου 2014

Σε μια αποκάλυψη που κάνει το γύρο του διαδικτύου προχώρησε ο Έμινεμ, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά ότι είναι… ομοφυλόφιλος!!!  Ο αγαπημένος τραγουδιστής συμμετέχει στην ταινία «The Interview» και όπως καταλαβαίνετε οι πιπεράτες δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο του ρόλου που ενσαρκώνει.

Όταν λοιπόν βρίσκεται σαν καλεσμένος στην εκπομπή «Skylark Tonight» του Τζέιμς Φράνκο, εκείνος δηλώνει:«Επειδή λέω πράγματα για τους γκέι νομίζουν πως οι στίχοι μου είναι ομοφοβικοί! Αυτό συμβαίνει γιατί είμαι γκέι!!!»

Και συνεχίζει να φωνάζει ότι είναι ομοφυλόφιλος όχι μία αλλά συνολικά τέσσερις φορές, με τους υποτιθέμενους συντελεστές να πανικοβάλλονται και με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό! Ωστόσο, στα social media θαυμαστές του και μη θέτουν ερωτήματα γύρω από αυτή του τη δήλωση.

 

«Είμαι σοκαρισμένος που ο κόσμος δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Θέλω να πω ότι το δείχνω», δήλωσε και στη συνέχεια, διάβασε ένα λυρικό ποίημα του 2009 με τίτλο «Medicine Ball», μέσα από το οποίο αποκαλύπτει: «Έχω αφήσει διάφορα χνάρια σχετικά με την ομοφυλοφιλία μου».


 
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....