Ιβάνοβτις: «Το 100% για τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει τις πόρτες του ΟΑΚΑ και υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές έχουν θέσει ως στόχο να διαφυλάξουν την έδρα τους και η αρχή γίνεται στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή (30/12) αναμέτρηση ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είπε πως το πρώτο παιχνίδι του Top-16 είναι πολύ σημαντικό και ο Παναθηναϊκός πρέπει να υπερασπιστεί την έδρα του.

«Το πρώτο μας παιχνίδι στο Top 16 είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά α πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Από τη μεριά των παικτών μίλησε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον ο οποίος συμφώνησε με τον προπονητή του και είπε: «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA με τα τελευταία χρόνια: καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα. Παίζουν καλά και γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ τους».

Σχετικά άρθρα