Στην Ατλέτικο επέστρεψε ο Τόρες

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Φερνάντο Τόρες ήταν γνωστό. Οι Μαδριλένοι ήθελαν να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους τον 30χρονο επιθετικό και έτσι προχώρησαν τις επαφές τους με τη Μίλαν. 
Όπως ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ισπανός θα φοράει ξανά την φανέλα των «ροχιμπλάνκος» μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Παρότι ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι, η Μίλαν τον παραχώρησε για 1,5 χρόνο με τη μορφή δανεικού στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 
Ο Τόρες είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ατλέτικο και από το 2001 μέχρι το 2007 που  βρέθηκε στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ισπανίας είχε 91 γκολ σε 244 εμφανίσεις. Το 2007 μετακόμισε στο Λίβερπουλ έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων λιρών ενώ το 2011 το Λονδίνο και η Τσέλσι υποδέχθηκαν τον πρώην αρχηγό της Ατλέτικο. Φέτος η ομάδα του Μουρίνιο είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεικού τον Τόρρες στη Μίλαν.
«Επιτέλους και πάλι στο σπίτι μου. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Forza Atleti», έγραψε στο Twitter ο 30χρονος άσος.

At last back home. Thanks to all that have made this dream come true. Forza @Atleti. #TorresHaVuelto pic.twitter.com/HZjMI5v6Gl
— Fernando Torres (@Torres) December 29, 2014

Σχετικά άρθρα