Τόρες: «Εκπληρώνεται ένα ακόμα όνειρο μου»

Επίσημα παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Τόρες από την Ατλέτικο Μαδρίτης σε εκδήλωση στο Ντουμπάι και στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του στους ροχιμπλανκος.

«Η μεταγραφή στη Μίλαν ήταν μια νέα πρόκληση για μένα. Μου έδειξαν ότι με χρειάζονται κι ότι ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν σαν παίκτη-κλειδί. Όμως αυτή η κατάσταση άλλαξε μετά από λίγους μήνες. Ο προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες και εγώ δεν έβρισκα πλέον αυτό που έψαχνα όταν έφυγα για την Αγγλία. Όταν ψάχνεις κάτι και δεν το βρίσκεις, πρέπει να συνεχίσεις το ψάξιμο. Θέλω, πάντως, να ευχαριστήσω τη Μίλαν που μου επέτρεψε να φύγω. Πίστευα πως θα ήμουν σημαντικός εκεί, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά», είπε αρχικά ο 30χρονος επιθετικός. 

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα δεν υπάρχει για μένα καλύτερο μέρος από την Ατλέτικο. Για μένα η ομάδα αυτή είναι ένα μέρος ευτυχίας. Σαν παιδί ήταν όνειρό μου να παίξω σε αυτή την ομάδα και επιστρέφοντας εκπληρώνεται ένα ακόμη όνειρό μου. Ο κόσμος ξέρει πως είναι το σπίτι μου η Ατλέτικο. Πονούσα όταν έχανε και πανηγύριζα τις επιτυχίες της. Κανείς δεν αμφιβάλλει πώς θα νιώσω όταν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της. Οι φίλοι της Ατλέτικο ζητούν πάντα από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως θα κάνω αυτό ακριβώς και πολλά περισσότερα».

Σχετικά άρθρα