Έφυγε από τον ΟΦΗ ο Πετρόπουλος

29 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός ΟΦΗ βρέθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε για μόλις έξι μήνες στην Κρήτη και πλέον δεν αποτελεί μέρος της ομάδας του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν μία δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση ενώ αποθέωσε τον Τζενάρο Γκατούζο .

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας σε αυτή την δεύτερη βραχύχρονη παρουσία μου στο Ηράκλειο.

Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα αλλά ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω και να προσφέρω όσα ήθελα στον ΟΦΗ που σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Θέλω να τονίσω πως η ομάδα έχει την τύχη να έχει στην οικογένεια της τον κ. Γκατούζο, μια παγκόσμια προσωπικότητα που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του και εύχομαι στην ομάδα και στον ίδιο καλή επιτυχία στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...