«Παίζει» για Γιάννενα ο Ταυλαρίδης

Μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του Στάθη Ταυλαρίδη απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο 35χρονος στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, όπου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας υπέγραψε στους Πράσινους παρουσία του ατζέντη του Πασχάλη Τουντούρη, του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Φύσσα και του τεχνικού διευθυντή Λεωνίδα Βόκολου.

Το συμβόλαιο του δυναμικού αμυντικού με παρελθόν σε Αρσεναλ, Λιλ και Σεντ Ετιέν είναι διάρκειας ενάμιση έτους, ενώ θα λάβει περίπου 75.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και 150.000 ευρώ για την περίοδο 2015-16. Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (30/12) κι αφού σταλούν οι τελικές υπογραφές από την πλευρά του Ατρομήτου, που ήδη έχει ανακοινώσει την παραχώρηση του έμπειρου αμυντικού στο Τριφύλλι.

Δεδομένου ότι την Τρίτη ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό στους Πράσινους, ο «Ταύλα» αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη, ενώ πρόθεση του κόουτς του Παναθηναϊκού είναι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το πρώτο ματς του 2015 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Σχετικά άρθρα