Κόκε: «Πρωτάθλημα και με τον Τόρες»

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την επιστροφή του Φερνάντο Τόρες και αυτό αποτυπώθηκε και στα λόγια του Κόκε! Ο μέσος των «ροχιμπλάνκος» ανέφερε πως η ομάδα του με τον διεθνή επιθετικό στη σύνθεσή της είναι πλέον σε θέση να πάρει ξανά το πρωτάθλημα!

Ο 22άχρονος άσος μιλώντας για το νέο του συμπαίκτη είπε ότι ο Ισπανός μπορεί να τους βοηθήσει να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας και πως παίζοντας τακτικά μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε πίσω τον Τόρες. Είναι ακόμα ένας παίκτης που μπορεί να είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου όταν παίζει τακτικά. Δεν είναι ότι πήραμε έναν παίκτη στα 35 ή στα 36 είναι ακόμα 30, είναι στα καλά του και η Ευρώπη ξέρει ότι όταν παίζει καλά είναι ασταμάτητος. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Παίρνοντας παίκτες όπως ο Φερνάντο, ο οποίος έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόκε…

Σχετικά άρθρα