«Μπαμ» με Πάρντιου η Κρίσταλ Πάλας

Την… έκπληξη με την «αρπαγή» του Αλαν Πάρντιου είναι έτοιμη να ανακοινώσει η Κρίσταλ Πάλας, για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο της ομάδας, μετά και την απόλυση του Νιλ Γουόρνοκ.
Να αναφέρουμε πως ο 53άχρονος τεχνικός τελευταία είχε οριακές σχέσεις με την Νιουκάστλ. Επίσης, ως παίκτης είχε παίξει πάνω από 100 παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλας! Η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να του έχει προτείνει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με αποδοχές 2εκ. στερλίνες το χρόνο!
Οι «καρακάξες» λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στην Έβερτον έχουν γίνει… άνω-κάτω! Ο Αλαν Πάρντιου δεν έδωσε μάλιστα το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τα «ζαχαρωτά» και μετά από αυτό το γεγονός φέρεται να… ράγισε οριστικά το γυαλί με την διοίκηση της Νιουκάστλ.
Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας έψαχνε μια αξιόπιστη λύση για τον πάγκο της, ώστε να καταφέρει να ανακάμψει και έτσι να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Aξίζει να σημειωθεί, πως η ρήτρα αποχώρησής του από τη Νιουκάστλ ανέρχεται στα 5 εκατ. λίρες, και λογικά η Κρίσταλ Πάλας θα βρήκε την «χρυσή» τομή με τη Νιουκάστλ και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάικ Ασλεϊ.

Alan Pardew will sign a four-year deal worth up to £2m a year http://t.co/FQ9C4g2bc6 pic.twitter.com/TQFUF0IgPf
— MailOnline Sport (@MailSport) December 29, 2014

Alan Pardew is the new Crystal Palace boss after Newcastle agree £2m compensation fee http://t.co/FQ9C4g2bc6 pic.twitter.com/0SToPUu64F
— MailOnline Sport (@MailSport) December 29, 2014

Σχετικά άρθρα