Πάει για Ντιγκάρ, «χτυπάει» παντού

Επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό ότι ο Ντιντιέ Ντιγκάρ είναι μία λύση που μπορεί να προχωρήσει, ίσως πιο άμεσα από κάθε άλλη, για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση. 
 
Ο 28χρονος Γάλλος μέσος με θητεία σε Παρί, Μίντλεσμπρο και αρχηγός της Νις μπορεί να παίξει και ως στόπερ και ενδεχομένως να «τρέξουν» γρήγορα οι εξελίξεις για τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους, όπως γράφουν εδώ και μέρες σε Γαλλία και Ισπανία. 
 
Εκτός από τον Ρικάρντο Κόστα και τον Ρολάντο, τους διεθνείς Πορτογάλους της Αλ Σαϊλίγια και της Πόρτο, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του διεθνούς Ιταλού αμυντικού Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Σασουόλο. Ο 26χρονος ύψους 1.92 και δυναμικός στόπερ είναι στη λίστα των ερυθρόλευκων και θεωρείται πολύ καλή λύση καθώς κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα στο Καμπιονάτο, έχοντας ξεπεράσει πλήρως μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, νικώντας τον καρκίνο. 
 
Όσο για την επίθεση, ο Αφελάι δεν φαίνεται ότι έχει μέλλον στον Ολυμπιακό μετά τις χτεσινές εξελίξεις και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί με εντολή Μίτσελ . Για τον Ολλανδό, ο Ραϊόλα ψάχνει ομάδα στην Ιταλία (γράφεται για Ίντερ και Γιουβέντους), με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις όπως αυτή του Γάλλου Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν
 
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα ο Δημήτρης Κολοβός, παρότι άλλες πληροφορίες τον θέλουν να μένει ως το καλοκαίρι στον Πανιώνιο. Όπως και ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης του Εργοτέλη, ο οποίος θα μείνει στην Κρήτη έως το τέλος της σεζόν. 
 
Για τον Ροσίτσκι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τις αποφάσεις της Άρσεναλ και του Τσέχου ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. 

Σχετικά άρθρα