Μακαρονόπιτα ανοιχτή

30 Δεκεμβρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Μισό κιλό μακαρόνια μισοβρασμένα
Μισό πακέτο φύλλα κρούστας
Μισό λίτρο γάλα
4 αυγά
250 γραμμάρια φέτα τριμμένη
100 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
Βούτυρο πρόβειο λιωμένο
Αλατοπίπερο

 

 

 

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια ίσα - ίσα να μαλακώσουν λίγο. Στρώνουμε 4 φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντας τα ένα - ένα. Απλώνουμε τα μακαρόνια και αναμειγνύουμε με τη φέτα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα.


Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά της ώρας στους 180 βαθμούς.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ