Σούπερ φόρμα η Ιπσουιτς

102. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1 1.45

Εφτασε το φοβερό άηττητο των 10 αγωνιστικών η γηπεδούχος, αριθμός πολύ μεγάλος για τα δεδομένα μιας τόσο δύσκολης κατηγορίας όπως είναι η Τσάμπιονσιπ. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, απλή και σοβαρή καταφέρνει να επωφελείται από τις αδυναμίες του αντιπάλου. Οι παίκτες της εχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση από τα διαδοχικά θετικά αποτελέματα που την έχουν φέρει στην δεύτερη θέση της κατάταξης.Ερχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 4-2 στην έδρα της φιλόδοξης Μπρέντφορντ ενώ δεν προστέθηκαν προβλήματα από τιμωρίες και τραυματισμούς. 

Η Τσάρλτον έφτασε τις έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ωστόσο δεν κινδυνεύει καθώς έχει απόσταση οκτώ βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός είναι δυσκολοκατάβλητη με απολογισμό 2-6-3 ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει στις επιθέσεις της γηπεδούχου.

Σοβαρό πλήγμα η απουσία του τραυματία βασικού τερματοφύλακα Χέντερσον.

Εναλλακτικά καλό δείχνει σε επίπεδο τερμάτων το 2-3 καθώς οι Λονδρέζοι ξέρουν να αμύνονται εκτός.

103. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΛΙΝΤΣ ΟΒΕΡ 1.60

Με το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της Μπέρμιγχαμ τα “κριάρια” επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην Τσάμπιονσιπ. Η Ντέρμπι είναι επιθετική ομάδα και ειδικά μπροστά στο κοινό της εκεί όπου τον τελευταίοα καιρό μετρά μόνο όβερ έχοντας φτάει τα πέντε συνεχόμενα. Οι απουσίες της δεν επηρεάζουν έτσι ώστε ο μάνατζερ Μακ Λάρεν να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Το όβερ σε αυτή την αναμέτρηση ενισχύεται από την κακή εικόνα που δείχνει μακριά από την έδρα της η Λιντς Γιουνάιτεντ . Δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και είναι αδύναμη με απολογισμό 1-3-7. Η παράδοση ευνοεί τα υψηλά σκορ καθώς τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Κάουντι έληξαν όβερ.

Σχετικά άρθρα