Χάνει Φουστέρ για 3 εβδομάδες

Άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού καθώς σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στο χέρι και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αμέσως, έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην ωλένη και θα μείνει για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. 
 
Ο τραυματισμός του Φουστέρ έρχεται σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες για την μεσοεπιθετική του ενίσχυση, καθώς είναι αβέβαιο το μέλλον του Αφελάι ενώ ο Μίτσελ δεν δείχνει να υπολογίζει τον Ντουρμάζ . Ο Φουστέρ ήταν μάλιστα σε περίοδο σπουδαίας φόρμας πριν από τις γιορτές και οι ερυθρόλευκοι πόνταραν πολλά για τα παιχνίδια του Ιανουαρίου.
 
Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ:
 
Άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος επάνω σε μία φάση υπέστη ρογμώδες κάταγμα στην ωλένη του αριστερού του χεριού, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ανέρχεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. 
 
Θεραπεία συνέχισε ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ επέστρεψαν και εκείνοι που είχαν μία ημέρα άδειας επιπλέον.
 
Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και τελειώματα. Στη συνέχεια έκαναν δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή και πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ έκλεισαν την προπόνηση με δίτερμα και τακτική.
 
Την Τετάρτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 18:00, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και την Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου 2015.

Σχετικά άρθρα