Στις 14-15/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του ΣΕΦ Γιώργο Σιγάλα είχαν σήμερα ο διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ Ανδρέας Γκόγκας και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, προκειμένου να αναζητήσουν ημερομηνίες για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Οι δύο πλευρές, αφού ανέλυσαν όλα τα δεδομένα – υποχρεώσεις Ολυμπιακού, επικείμενες εκλογές- κατέληξαν στην διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 14-15 Φεβρουαρίου, στην ημερομηνία δηλαδή που εξαρχής ο ΣΕΓΑΣ είχε ζητήσει για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Παράλληλα αποφασίστηκε η διεξαγωγή  ημερίδας το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, η οποία όμως είναι πιθανό να μεταφερθεί μια εβδομάδα αργότερα (7ή 8/2), στην περίπτωση που αλλάξει η αγωνιστική του μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο των εκλογών. 

Ο Γιώργος Σιγάλας, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πως 13 Ιανουαρίου θα στηθεί ο περιφερειακό στίβος, προκειμένου να δοθεί προς χρήση στους αθλητές .  Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε τον Γιώργο Σιγάλα για την συμβολή του.

Σχετικά άρθρα