Κάμπελ: «Φανταστική χρονιά…»

Τον απολογισμό του 2014 έκανε ο Τζόελ Κάμπελ, και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν μια φανταστική χρονιά για τον ίδιο, για όσα πέτυχε με τους «ερυθρολεύκους», την Άρσεναλ, αλλά και την εθνική ομάδα της χώρα του! 

Ο Τζόελ Κάμπελ-όπως και ο Κώστας Μανωλάς-συμπεριλήφθηκε άλλωστε από την «L’Equipe” στους 100 καλύτερους παίκτες για το 2014 και μιλώντας για το μέλλον του υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει στους «κανονιέρηδες» και να καθιερωθεί στην ομάδα του Λονδίνου…

«Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ φτάσαμε στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης συμμετείχα στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και τα πήγαμε πολύ καλά, ενώ τώρα αγωνίζομαι με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η κατάκτηση του Community Shield ήταν μια σπουδαία στιγμή, όπως και το να σκοράρω στο Emirates», δήλωσε ο Κοσταρικανός άσος.

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε και για το μέλλον της καριέρα του και ανέφερε δεν σχεδιάζει να φύγει από το Λονδίνο. «Κάθε μέρα βελτιώνομαι και ωριμάζω. Πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Θέλω να καθιερωθώ στην Άρσεναλ και να εξελίσσομαι συνεχώς ως παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά…

Για τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν ο ίδιος και η Κόστα Ρίκα στα γήπεδα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή και η παρουσία μας εκεί ήταν εξαιρετική. Πάντα ονειρευόμουν να σκοράρω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και τα κατάφερα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το γκολ εκείνο απέναντι στην Ουρουγουάη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη μας με 3-1, που ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα για μας. Όλος ο κόσμος μάς πρόσεξε».

Σχετικά άρθρα