Λατρεία για Τόρες στη Μαδρίτη

Στιγμές λατρείας από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης έζησε ο Φερνάντο Τόρες κατά την άφιξή του στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο διεθνής επιθετικός επίστρεφε στο «σπίτι» του, καθώς θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και παρουσιάστηκε έτοιμος να ζήσει μεγάλες στιγνές με τους «ροχιμπλάνος» και την δεύτερη θητεία του.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στην ομάδα που έφτιαξε το όνομά του και οι οπαδοί της Ατλέτικο που δεν έχουν ξεχάσει τα όσα έχει προσφέρει, τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα!

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» μαζεύτηκαν πάρα πολλοί φίλοι της Ατλέτικο για να αποθεώσουν, αλλά και να καλωσορίσουν τον διεθνή άσο!

«Είμαι ενθουσιασμένος, ευτυχισμένος και έτοιμος για την επιστροφή. Νιώθω ευγνώμων απέναντι στο σύλλογο και τους οπαδούς του. Ο κόσμος της ομάδας ξέρει τι νιώθω γι’ αυτούς. Δεν μπορώ να περιμένω, νομίζω ότι το καλύτερο είναι να… μιλήσω ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που επέστρεψα στο… σπίτι μου. Δεν αποκλείεται να παίξω στις 7 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης», υπογράμμισε, εκτός των άλλων, ο Φερνάντο Τόρες!

Σχετικά άρθρα