Γκιστ: «Σκληροί και τα 40 λεπτά»

Ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει στο ΟΑΚΑ να έχει με όλες τις ομάδες το πάνω χέρι, έχοντας και τον κόσμο μαζί… Ο άσος των «πράσινων», μετά τη σπουδαία νίκη με την Μακάμπι, τόνισε πως σ’ αυτή τη φάση τα… πάντα μετρούν!

«Για εμένα ήταν απλά να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Ήθελα όλοι να πάρουν από εμένα ως παράδειγμα και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σε τέτοια παιχνίδια, τα πάντα μετρούν. Ειδικά εντός έδρας πρέπει να τα δίνουμε όλα. Πρέπει να είσαι σκληρός για 40 λεπτά», ανέφερε αρχικά…

Για το ότι έρχεται από τον πάγκο για να βοηθήσει σχολίασε: «Είναι διαφορετικός ρόλος για εμένα. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Ότι έχει στο μυαλό του ο προπονητής θα γίνει. Δεν είμαι μόνο εγώ. Όλοι πρέπει να παίζουν και όλοι έχουν να προσφέρουν κάτι. Εγώ όποτε βρίσκομαι μέσα, θέλω με την ενέργειά μου να οδηγήσω και τους άλλους στη νίκη».

Για τη Μακάμπι είπε: «Η Μακάμπι έχει σπουδαία ομάδα. Παίζουν εξαιρετικά ως ομάδα. Το ξέραμε από πέρυσι. Θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την επόμενη φάση».

Σχετικά άρθρα