Γκούντες: «Κόστισαν τα λάθη μας»

Ο Γκάι Γκούντες δεν μπορούσε να… χωνέψει τον πως χάθηκε η νίκη για την Μακάμπι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για τις χαμένες βολές στο τέλος αλλά και τα λάθη της ομάδας του. Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας αναφέρθηκε και στην «καυτή» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Όσο για τα θετικά της πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Γκάι Γκούντες ανέφερε πως αυτή η εμφάνιση της Μακάμπι χωρίς τον Σμιθ, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της. Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας αναφέρθηκε και στο… κέρδος που «ακούει» στο όνομα Λίνχαρτ!

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κοντρολάραμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, παρά το ότι ξέραμε πως δεν θα παίξει ο Σμιθ. Κάναμε αυτά που θέλαμε στο τακτικό κομμάτι, είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά είχαμε αρκετά λάθη που κόστισαν πόντους. Αν σκεφτεί κανείς πως προς το τέλος του αγώνα είχαμε αρκετές άστοχες βολές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός τις έβαλε, καταλαβαίνει κανείς πως ήρθε η ήττα», υπογράμμισε ο Γκάι Γκούντες!

Για το πόσο σημαντική ήταν η αποβολή του Πάργκο ανέφερε: «Μπορεί να ήταν σημαντική απώλεια, όμως απ την άλλη κάναμε λάθη. Είχαμε προβάδισμα στον αγώνα, ακόμα και διψήφια διαφορά και την χάσαμε… Όταν επιτρέπεις στον Παναθηναϊκό να γυρίσει στο ματς με τέτοια ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τότε ρισκάρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει εμείς, θα μπορούσε και ο Παναθηναϊκός, όπως κι έγινε. Κρατάμε το ότι παλέψαμε για τη νίκη, παρά το ότι δεν είχαμε τον πρώτο μας σκόρερ, τον Σμιθ. Μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση μας με τέτοιες εμφανίσεις, ενώ κρατάμε και την πολύ καλή εμφάνιση του Λίνχαρτ».

Σχετικά άρθρα