Αποθέωση Κλάους στα Γιαννιτσά

31 Δεκεμβρίου 2014

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε αρκετές περιοχές της Βορείου Ελλάδας, με αλλεπάλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες συνεχίζουν την προσπάθεια στήριξης του νεαρού Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια είναι «καθηλωμένος» και χρειάζεται συνεχή υποστήριξη. Στα Γιαννιτσά, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από το σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ «Το Πατριαρχείο» προσκάλεσαν χθες τον Κλάους Αθανασιάδης για να δώσει το παρών και να αυξηθεί η προσπάθεια στήριξης προς τον νεαρό Παντελή.

Έτσι και έγινε. Ο Κλάους Αθανασιάδης βρέθηκε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα Γιαννιτσά, συνοδευόμενος από το στέλεχος της ΠΑΕ Νώντα Παπαεπαμεινώντα. Βγήκε φωτογραφίες με αρκετούς φιλάθλους, μοίρασε αυτόγραφα και «τόνωσε» με την παρουσία του την αυτοπεποίθηση εκατοντάδων φιλάθλων για τον ΠΑΟΚ. Δίνοντάς τους παράλληλα το ερέθισμα να συμβάλουν, ο κάθε ένας με ότι μπορούσε, για να ενισχυθεί η οικογένεια του νεαρού Παντελή Κυριακίδη.

Αυτονόητο είναι πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ  αποθεώθηκε από δεκάδες φιλάθλους της ομάδας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...