Ροντρίγκες ή έτοιμη εναλλακτική

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό περιμένουν στο ακουστικό τους προκειμένου να πληροφορηθούν την απάντηση της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση που κατατέθηκε προ ημερών για τον εξάμηνο δανεισμό του ουρουγουανού στόπερ Γκιγέρμο Ροντρίγκες με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Μολονότι δεν έχει τεθεί κάποιο τελεσίγραφο από πλευράς Τριφυλλιού, οι Βερονέζοι προτίθενται να πάρουν την τελική τους απόφαση εντός της ημέρας προκειμένου να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο. Αλλωστε λέγεται ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση και για την πώληση και του Μεξικανού Ράφα Μάρκες, ο οποίος μέχρι τώρα έπαιζε βασικός στον ιταλικό σύλλογο μαζί με τον Βαγγέλη Μόρα . Από την άλλη, ο Ροντρίγκες που ήταν περισσότερο στον πάγκο στο πρώτο μισό της σεζόν, τις τελευταίες εβδομάδες βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα όταν ο προπονητής της ομάδας Αντρέα Μαντορλίνι έπαιξε με τρεις στόπερ.

 

Ολα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών προκειμένου και οι δυο σύλλογοι να καθορίσουν την περαιτέρω (μεταγραφική) πορεία τους. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό ήδη έχουν ενεργοποιήσει το εναλλακτικό πλάνο τους καθώς έχουν stand by μια ακόμη αξιόλογη λύση κεντρικού αμυντικού σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση του 30χρονου Ροντρίγκες.

Αλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες στον ΠΑΟ δουλεύουν παράλληλα σε αρκετά μέτωπα στο πεδίο των στόπερ καθώς είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία και για πιθανή αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, κάτι όμως που επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνεται.

Σχετικά άρθρα