Πώς είναι να σε μεγαλώνει ένας πορνογράφος: Η κόρη του "Βαθύ Λαρύγγι" αποκαλύπτει

31 Δεκεμβρίου 2014

Η κόρη του διανομέα της ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι», Κριστίν Μπατίστα Φρέιζ αποκαλύπτει πώς είναι το να σε μεγαλώνει ένας άνθρωπος που όταν δεν ασχολείται με την οικογένειά του, ασχολείται με τη δουλειά του που είναι καθαρά... πορνογραφική.

Σε συνεντεύξεις που παραχωρεί για την προώθηση του βιβλίου της η Κριστίν Μπατίστα συνηθίζει να αναφέρει ότι τα παιδικά της χρόνια της δεν επηρεάστηκαν σε καμία περίπτωση από την καριέρα του πατέρα της.

«Οι γονίες μου ήταν σαν τους οποιοδήποτε άλλους γονείς, που ζούσαν μια πολύ όμορφη αλλά μάλλον λίγο δυσλειτουργική ζωή, αφού τελικά μετά από κάποια χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο. Αλλά οι γονείς μου είχαν τις ίδιες ανησυχίες που έχουν όλοι οι γονείς. Δεν μεγάλωσα πιο γρήγορα. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μεγάλωσα βλέποντας ταινίες ενηλίκων και με άλλα τέτοια, όμως αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος» ανέφερε η Μπατίστα μιλώντας την Orlando Sentinel.
«Η μαμά μου ήταν ανοιχτόμυαλη και δεν είχε πρόβλημα με την πορνογραφία. Αλλά το ''Βαθύ Λαρύγγι'' ήταν μια δύσκολη υπόθεση καθώς φοβήθηκε ότι ο πατέρας μου θα πάει φυλακή και αναρωτιόταν πώς θα επιβιώσουμε», προσθέτει.

Σημειωτέον, πάντως ότι η  μητέρα της Κριστίν Μπατίστα, πάντως, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και κλονίστηκε η ψυχική της υγεία όταν ο σύζυγός της πήγε να ανοίξει μια σειρά από sex shops.

Οσον αφορά το πότε και πώς ένιωσε όταν είδε την ταινία; Η Μπατίστα αποκάλυψε ότι είδε το Βαθύ Λαρύγγι μόλις φέτος τον Σεπτέμβριο. «Σκέφθηκα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάτσω και να την παρακολουθήσω. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν φαίνεται και σαν κάτι τραγικό. Δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει, αλλά κάτι κρατά από την πλοκή».Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ