Με το μυαλό στον Πανιώνιο έδωσαν χαρά σε παιδιά

31 Δεκεμβρίου 2014

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα του 2015 με αντίπαλο τον Πανιώνιο που θα γίνει στην Τούμπα . Το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα, βρίσκεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα για να διεκδικήσει την νίκη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάντως, αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και χθες επισκέφθηκαν δύο νοσοκομεία και έδωσαν δώρα σε μικρά παιδιά .

Πιο συγκεκριμένα δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών εκπροσώπησαν όλο το αγωνιστικό τμήμα και επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο. Στην Παιδοογκολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πήγαν οι Γκολάσα, Μαντούρο, Παπαδοπουλος, Γλύκος και Κατσικάς, και στην Παιδοχειρουργική, Παιδιατρική και Παιδοογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου  πήγαν οι Βίτορ, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης και Πούγγουρας.

 

Οι νεαροί φίλοι της ομάδας άφησαν για λίγο στην άκρη την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν και πέρασαν μερικές στιγμές χαράς δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες από τους οποίους έλαβαν δώρα και αυτόγραφα.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...