Πώς ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει το χώρο τέλεσης του γάμου εξαιτίας του Ομπάμα

31 Δεκεμβρίου 2014

Στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στη Χαβάη, ο Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να παίξει γκολφ, αναγκάζοντας ζευγάρι να «μεταφέρει» τον γάμο του.

Τα σχέδια για την σημαντικότερη μέρα της ζωής τους άλλαξε νεαρό ζευγάρι, που είχε προγραμματίσει ως τόπο τελετής του γάμου τους, σημείο κοντά στο γήπεδο του γκολφ που ήθελε να παίξει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται για εννέα μέρες, για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, στη Χαβάη. Τον ίδιο προορισμό διάλεξε για να παντρευτεί και νεαρό ζευγάρι, χωρίς όμως να φανταστεί την «τελευταία στιγμή» αλλαγή, που θα προέκυπτε, εξαιτίας του πάθους του προέδρου για το γκολφ. Ο γάμος θα γινόταν κοντά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο άλλος μέρος, πιο μακριά.

Η Νάταλι Χέιμελ και ο Έντουαρντ Μαλούε και οι δυο στελέχη του Αμερικανικού Στρατού όπου ανώτατος διοικητής είναι ο πρόεδρος Ομπάμα, μετέφεραν τον τόπο της «αλλαγής των αιώνιων όρκων τους», σε ένα μέρος πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο, με θέα στον ωκεανό.

Φυσικά ο Ομπάμα, τηλεφώνησε αργότερα στο νιόπαντρο ζευγάρι για να ευχηθεί «Βίος ανθόσπαρτος» και να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....