Ντιπ με τυρί και γιαούρτι

31 Δεκεμβρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

150 γραμμάρια μπλε τυρί
50 γραμμάρια φέτα
120 γραμμάρια τυρί κρέμα
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς
άσπρο πιπέρι
ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα

 

 

 

Εκτέλεση

Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο.
Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.

Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα από βελγικό αντίβ.
Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.

Σερβίρουμε με κριτσίνια με παπαρουνόσπορο.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ