Χουρμάδες με κασέρι και μπέικον

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />12 χουρμάδες φρέσκους ή αποξεραμένους<br />6 κομμάτια μπέικον κομμένα στη μέση<br />112 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους<br />12 οδοντογλυφίδες</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.<br />Κόβουμε στη μέση τους χουρμάδες, αφαιρέστε τα κουκούτσια, και γεμίστε  τους με κασέρι.<br />Κόψτε το μπέικον στη μέση, έτσι ώστε να έχουν συνολικά 12 φέτες.<br />Τυλίξτε κάθε χουρμά με ένα κομμάτι μπέικον και καρφιτσώνετε από μια οδοντογλυφίδα.<br /><br />Τοποθετήστε τους χουρμάδες στο ταψί με λαδόκολλα. Ψήστε για 14 – 17 λεπτά, αναποδογυρίζοντας 2 ή 3 φορές μέχρι το μπέικον να ροδίσει ομοιόμορφα.<br />Αφήστε τους χουρμάδες  να κρυώσουν και σερβίρετε.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα