Χουρμάδες με κασέρι και μπέικον

31 Δεκεμβρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

12 χουρμάδες φρέσκους ή αποξεραμένους
6 κομμάτια μπέικον κομμένα στη μέση
112 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους
12 οδοντογλυφίδες

 

 

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.
Κόβουμε στη μέση τους χουρμάδες, αφαιρέστε τα κουκούτσια, και γεμίστε  τους με κασέρι.
Κόψτε το μπέικον στη μέση, έτσι ώστε να έχουν συνολικά 12 φέτες.
Τυλίξτε κάθε χουρμά με ένα κομμάτι μπέικον και καρφιτσώνετε από μια οδοντογλυφίδα.

Τοποθετήστε τους χουρμάδες στο ταψί με λαδόκολλα. Ψήστε για 14 - 17 λεπτά, αναποδογυρίζοντας 2 ή 3 φορές μέχρι το μπέικον να ροδίσει ομοιόμορφα.
Αφήστε τους χουρμάδες  να κρυώσουν και σερβίρετε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ