Παρελθόν ο Ραίτ από τον Παναθηναϊκό

Την λύση της συνεργασίας του πελάτη του, Τζούλιαν Ράιτ, με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ομπραντ Φίμιτς μέσω twitter.
Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ΚΑΕ δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση ακόμα. Ο Ράιτ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους πρωταθλητές και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πράσινοι έκαναν χρήση του ειδικού όρου του συμβολαίου του και λογικά θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου σέντερ.
Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον κενή θέση για τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως το ερώτημα είναι τι θα γίνει στις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα.
Προσθήκη στο ρόστερ για την Ευρωλίγκα επιτρέπεται να γίνει μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου του Top-16 και τη θέση του Ράιτ αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος είναι εντελώς διαφορετικού στιλ παίκτης.
Ο Ράιτ από τον Οκτώβριο που ήρθε στην Αθήνα είχε 9 συμμετοχές στην Α1 με 4,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. Στην Ευρωλίγκα είχε και εκεί 9 παρουσίες με 3,8 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. 
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Our client Julian Wright of @paobcgr will look for another team, @paobcgr used option out from the agreement.
— Obrad Fimic (@obradfimic) December 31, 2014

Σχετικά άρθρα