Οι προβλέψεις της Πέμτπης! Καλή Χρονιά!

31 Δεκεμβρίου 2014

Κριός
Θα είσαι αρκετά συγκρατημένος για να μην παρεξηγηθείς, όμως πρέπει να πατήσεις πολύ γερά στα πόδια σου για να κυριαρχήσεις πάνω στα πράγματα που ήδη έχεις δημιουργήσει.
http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Θεωρείς τον εαυτό σου εξισορροπημένο, οπότε και δεν νοιάζεσαι για το αν κάποιος σε αρνείται ή δεν σου δίνει την αξία που πιστεύεις ότι έχεις.
http://www.astrology.gr/TAYROS


Δίδυμοι
Έχεις αυθορμητισμό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την κούραση της ημέρας - σήμερα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για πολλά πράγματα. http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Παρόλο που έχεις επικοινωνιακή διάθεση, μπορεί να νιώθεις κούραση λόγω του ξενυχτιού στο ρεβεγιόν, γι' αυτό θα προτιμήσεις  να απολαύσεις μια καλή συζήτηση με λίγους και καλούς.
http://www.astrology.gr/KARKINOS


Λέων
Η επικοινωνία είναι αυτό που σου χρειάζεται για να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Δία.
http://www.astrology.gr/LEON


Παρθένος
H αναφορά σε όμορφα πράγματα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να δεις την πρώτη ημέρα του χρόνου με καλό μάτι: κράτησε την εμπιστοσύνη σου σε αυτό που σε χαροποιεί και σου δημιουργεί αισιόδοξα συναισθήματα.
http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Σήμερα, αν και έχεις άγχος για το πώς θα πάνε τα οικονομικά σου και πως θα συνεργαστείς με ορισμένους στο γραφείο, θα δοκιμάσεις να αφήσεις πίσω σου τις αρνητικές σκέψεις.
http://www.astrology.gr/ZYGOS


Σκορπιός
Το να μοιράζεσαι δεν σου είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, γιατί μερικές φορές έχεις ανάγκη να έχεις τον έλεγχο ώστε εσύ να οργανώνεις όπως θέλεις την ζωή σου και τον χρόνο σου.
http://www.astrology.gr/SKORPIOS


Τοξότης
Πιθανόν κάπου στο βάθος του μυαλού σου να κρύβεις ένα είδος ανασφάλειας, το οποίο προσπαθείς να καλύψεις με διάφορες αστείες δηλώσεις. Το χιούμορ σίγουρα θα σε σώσει.
http://www.astrology.gr/TOXOTIS


Αιγόκερως
Θυμίζεις κάποιον που μπορεί να γεμίσει την σακούλα του με δώρα που θα μοιράσει σε όλους. Εξάλλου όταν έχεις ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις σου νιώθεις πολύ καλά.
http://www.astrology.gr/AIGOKEROS


Υδροχόος
Έχεις κάποιες ενστάσεις γιατί δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως, αλλά τελικά θα μπεις σε δοκιμασία να δεχτείς κάποια άτομα με τα οποία δεν ταιριάζεις και πολύ.
http://www.astrology.gr/YDROHOOS


Ιχθύς
Η σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο  που μπορεί να κάνεις στον εαυτόν σου και στο πρόσωπο που είστε μαζί. Όσο δεν αμφισβητείς, τόσο καλύτερα θα είσαι την πρώτη ημέρα του χρόνου.
http://www.astrology.gr/IHTHYESΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...