Νικολαΐδου: «Επιτυχημένο το 2014»

31 Δεκεμβρίου 2014

Η Κατερίνα Νικολαΐδου που αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασάς στο Βελιγράδι, μίλησε για το 2014 που έφυγε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δηλώσεις της στην αθλητική Ανασκόπηση της εφημερίδας Αγορά του περασμένου Σαββάτου, χαρακτήρισε το 2014 επιτυχημένη χρονιά.

«Το 2014 θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως μία επιτυχημένη χρονιά με αρκετές χαρές και πολλές συγκινήσεις. Αν θα έπρεπε όμως να απομονώσω μία, αυτή θα ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να έχω στην κερκίδα συγγενικά μου πρόσωπα σε διεθνή αγώνα και κατάφερα να το συνδυάσω με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνιζόμουν με πρόβλημα στη μέση, έδωσαν σε αυτόν τον αγώνα μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Βλέπετε όλοι οι διεθνείς αγώνες γίνονται στο εξωτερικό και ήταν πολύ δύσκολο τόσα χρόνια να ταξιδέψουν φίλοι και συγγενείς μου για να με υποστηρίξουν από κοντά.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μπόρεσα να μοιραστώ τη χαρά μου με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να τους κάνω υπερήφανους», τόνισε.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...