Παπανικολάου: «Δουλεύω για να είμαι έτοιμος»

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε το γεγονός ότι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια μετά την ενίσχυση της ομάδας του με τους Κόρεϊ Μπρούερ και Τζος Σμιθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν καλό που έπαιζα πολύ στην αρχή, γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτά όμως αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Τώρα ήρθαν στην ομάδα σπουδαίοι παίκτες όπως ο Κόρεϊ Μπρούερ και ο Τζος Σμιθ, έτσι πλέον δεν υπάρχει χώρος στο rotation για εμένα. Εγώ όμως έχω δύο επιλογές: Να εκνευριστώ και να τα παρατήσω ή να συνεχίσω να δουλεύω και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί», δήλωσε στο κανάλι των Ρόκετς ο «Παπ».

«Προσωπικά βλέπω όλο αυτό που συμβαίνει ως μία πρόκληση να αποδείξω σε κάποιους ότι κάνουν λάθος. Ο Κόρεϊ και ο Τζος βοηθούν να είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν γίνεται να παραπονιέμαι όταν βρίσκομαι σε μία τέτοια ομάδα. Εγώ απλώς οφείλω να μείνω συγκεντρωμένος, να δουλεύω σκληρά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Καμία φορά, όμως, ίσως το καλύτερο για την ομάδα είναι να κουνάς την πετσέτα από τον πάγκο και να δίνεις ενέργεια στους συμπαίκτες σου», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα