Καλή χρονιά με επιλογές από Αγγλία

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, τύχη και κέρδη, καθώς τα έξοδα καθημερινά αυξάνονται και έχουμε… χάσει την μπάλα. Πρωτοχρονιά σήμερα, Αγγλοι και Σκωτσέζοι παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους και θα βγάλουν την ημέρα στο γήπεδο. Θα κινηθούμε εκ νέου πολύ χαλαρά, καθώς παραμένουμε έξω από τα… νερά μας. Το ίδιο θα πράξουμε και το Σαββατοκύριακο παρότι μπαίνουν ξανά στη σέντρα Ισπανία και Χιλή (χρειάζεται προσοχή, επιστρέφουν όλοι από τις γιορτές) και από την άλλη εβδομάδα θα βάλουμε μπροστά τις… μηχανές για να πάμε… non stop μέχρι τον Μάιο.
Αξίζει να αναφέρουμε για όσους παίζουν πρωταθλήματα τα οποία δεν βρίσκονται στο κουπόνι του εγχώριου οργανισμού, ότι αγώνες σήμερα διεξάγονται σε Αίγυπτο, Ινδία (Κύπελλο), Ομάν (Λιγκ Καπ, είναι χωρισμένο σε ομίλους), Ιαπωνία (τελικός Κυπέλλου «Empress’s»), Ομάν, Σαουδική Αραβία, Τουρκία (Κύπελλο), Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία .

106   ΣΤΟΟΥΚ – ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ   2       2,05 (Bet365)

Η Στόουκ προέρχεται από δύο σερί νίκες επί της Εβερτον (1-0) και της Γουέστ Μπρομ (2-0) χωρίς να πιάσει, όμως, υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους στο «σπίτι» της (4-1-4). Περιμένουμε να έχει δύσκολο μεσημέρι απέναντι στη Γιουνάιτεντ από την οποία έχασε στα 4 από τα τελευταία 6 μεταξύ τους στην έδρα της. Η φιλοξενούμενη άξιζε το τρίποντο με την Τότεναμ (0-0), βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 7-2-0 στα τελευταία 9 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εάν παρουσιαστεί λίγο πιο σοβαρή στην τελική προσπάθεια, θεωρούμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα.

117   ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ – ΝΤΟΒΕΡ   1 (Dnb)          2,00 (Bet365)

Επιλέγουμε τον «άσο» στο dnb κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Ο βασικότερος λόγος που βάζουμε τα χρήματά μας στη γηπεδούχο είναι το ματς Κυπέλλου που έχει η φιλοξενούμενη την ερχόμενη Κυριακή με την Κρίσταλ Πάλας. Την υποδέχεται στο «Crable Athletic Ground» με το ματς να είναι τηλεοπτικό κάτι που δίνει τεράστιο πρεστίζ σε μία ομάδα που παίζει 4 (!) κατηγορίες πιο κάτω από την αντίπαλό της. Δεδομένα το μυαλό της βρίσκεται εκεί, πατάμε πάνω σε αυτό για να στηρίξουμε τη Γουέλινγκ η οποία εντός έδρας έχει μόλις 1 ήττα σε 14 αγώνες (5-8-1) και αυτή από την πρωτοπόρο Μπαρνέτ (1-2) στις καθυστερήσεις! 

Σχετικά άρθρα