Πρωτοχρονιάτικο ντέρμπι στο Λονδίνο

Τι και αν είναι Πρωτοχρονιά, στην Αγγλία το ποδόσφαιρο δεν σταματάει. Η Πρέμιερ Λιγκ έχει κανονικά δράση για την 20η αγωνιστική.

Όπως και τα Χριστούγεννα με την Boxing Day, έτσι και σήμερα, Πρωτοχρονιά, στην Αγγλία η Πρέμιερ Λιγκ έχει δράση.

Στις 14:45 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Στόουκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν στις… ανώτερες θέσεις της βαθμολογίας ενώ από την άλλη μεριά η φορμαρισμένη Στόουκ, ζητάει τη νίκη καθώς θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της.

Στις 17:00 η Άρσεναλ κοντράρεται με την Σαουθάμπτον με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη δίνει προβάδισμα στην υπόθεση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Τσέλσι . Η Σάντερλαντ χρειάζονται τη νίκη για να μην βρεθούν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την ουραγό Λέστερ και αναμένεται να έχει εύκολο… πρωτοχρονιάτικο απόγευμα.

Τέλος στο ντέρμπι του Λονδίνου, η Τότεναμ φιλοξενεί την Τσέλσι στις 19:30. Η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί, ενώ η Τότεναμ από την άλλη μεριά, που προέρχεται απο το 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θέλει να χάσει βαθμούς εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

14 : 45 Στόουκ – Μάντσεστερ Γ. 

17 : 00 Αστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας
17 : 00 Χαλ – Εβερτον
17 : 00 Λιβερπουλ – Λέστερ
17 : 00 Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
17 : 00 Νιούκαστλ – Μπέρνλι
17 : 00 ΚΠΡ – Σουόνσι
17 : 00 Σαουθάμπτον – Αρσεναλ
17 : 00 Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρόμιτς
 19 : 30Τότεναμ – Τσέλσι

Σχετικά άρθρα