Ποδαρικό… με ισοπαλία (1-1) για Γιουνάιτεντ (video)

Από έναν βαθμό πήραν Στόουκ και Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο πρώτο ματς για το 2015, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-1. Καλύτερη η γηπεδούχος στο δεύτερος ημίχρονο, είχε δοκάρι, φωνάζει… και για πέναλτι!

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ποδαρικό με ισοπαλία και έμειναν για 10η αγωνιστική χωρίς ήττα (7-3-0). Είναι στην 3η θέση με 37 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν και άλλο την διαφορά από τις δυο πρώτες θέσεις… Η Στόουκ δεν έχασε για 3η αγωνιστική (2-1-0) και έχει 26 πόντους…

Η Στόουκ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε μόλις στο 2’, με κοντινό σουτ του Σόουκρος, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν στην συνέχεια να… πατήσουν στα πόδια τους και έκαναν τελικά το 1-1 στο 26’ σε μια παρόμοια φάση με το γκολ της Στόουκ, μόνο που ατή την φορά σκόραρε ο Φαλκάο . Στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είχαμε πολλές συγκινήσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Στόουκ ήταν πολύ καλύτερη δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ενώ… φωνάζει και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Στο 65’ από κεφαλιά του Πίτερ Κράουτς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρις Σμόλινγκ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Στο 69′ από νέα κεφαλιά του Κράουτς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε προς το τέλος του αγώνα να φανεί πιο απειλητική, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει…

Οι συνθέσεις
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόκρος, Μουνιέσα, Πίτερς, Εν’Ζονζί, Γουίλαν, Γουόλτερς, Αρναούτοβιτς (78′ Αρναούτοβιτς), Μαμ Μπιράμ Ντιούφ, Κράουτς.
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιάνγκ (74′ Ραφαέλ), Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Έβανς, Λουκ Σο (63′ Γιανουζάι), Κάρικ, Μάτα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Φαλκάο (63′ Αντέρ Ερέρα).

Σχετικά άρθρα