Αναμονή για Σιμόες, τζόγος για Αλμέιντα

Η ΑΕΚ έκανε ήδη την πρώτη της μεταγραφή με την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον και βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση της δεύτερης, έστω και με… ορίζοντα καλοκαιριού, ενώ αναζητά και τον σέντερ φορ της Super League.

Τα τελευταία 24ωρα βουίζει σχεδόν το σύνολο του ελληνικού Τύπου πως ο Αντρέ Σιμόες θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο στην Πορτογαλία επικρατεί μία παράξενη ησυχία την οποία καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα στην Ισπανία επιμένουν πως η Σεβίλλη θα κάνει άμεσα κίνηση απόκτησης του Πορτογάλου χαφ.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του σέντερ φορ της Super League, όπως είπε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην πρωτοχρονιάτικη συνέντευξή του στη «Live Sport», η ΑΕΚ θα πάρει επιθετικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν και όχι για φέτος, όπου είναι καλυμμένη με τους Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και Αραβίδη.

Ο Ούγκο Αλμέιντα είναι παίκτης… αεροδρομίου, όμως η Τριανδρία αναζητά παίκτες που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά και υπάρχουν κάποιες σκέψεις ως το κατά πόσο ο Πορτογάλος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο.

Ο Αλμέιντα προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα, οι Ιταλοί γνωρίζοντας ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον δε θέλουν να τον χαρίσουν και έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο παζάρι, προκειμένου να βγούνε όλοι κερδισμένοι.

Σχετικά άρθρα