Επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά

Επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά

Οι… διακοπές τελείωσαν τα κεφάλια μέσα. Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεπό επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Τα προβλήματα είναι τρία για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Άλεξ Ντακόλ και Έλντερ Μπαρμπόσα και αν υπάρχει περίπτωση να προλάβουν το παιχνίδι της Πέμπτης (8/1), ενώ οριστικά εκτός πλάνων είναι ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.

 

Το σημερινό ραντεβού των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένο για τις 6 το απόγευμα και το «παρών» στα Σπάτα αναμένεται να δώσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου», ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

 

Μάλιστα αν ο Σουηδός μέσος παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Πάντως ακόμα και αν αυτό συμβεί, πολύ δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα αφού ο Δέλλας δεν συνηθίζει να ρίχνει τους παίκτες του στα «βαθιά» με το «καλημέρα».

Σχετικά άρθρα