Ποδαρικό με το δεξί για Ολυμπιακό

Τη νίκη για να ξεκινήσει ιδανικά τόσο τη χρονιά όσο και το Top-16 της Ευρωλίγκας θέλει απόψε (22:00, Novasports 2) ο Ολυμπιακός που κοντράρεται με τη Μάλαγα στην Ισπανία .

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να παθαίνει κάταγμα στο χέρι και να τίθεται εκτός μάχης μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Αγραβάνης που βοήθησε τα μέγιστα στην πρόσφατη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, δεν θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Ο Γιώργος Πρίντεζης με την επιστροφή του στα παρκέ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα.

Η Μάλαγα από την άλλη μεριά βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος, μπροστά από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζοαν Πλάθα που θα έχει στη διάθεση του τους Κώστα Βασιλειάδη, Στέφαν Μάρκοβιτς και Γιον Στέφανσον θέλει να μην επιτρέψει την τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα της ομάδας του. ΄

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνια από την Ιταλία, ο Ρουστού Νουράν από την Τουρκία και Σεργκέι Ζάστσουκ από την Ουκρανία.

O Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μάλαγα την οποία έχει αντιμετωπίσει 16 φορές στο παρελθόν, με απολογισμό 12 νίκες και 4 ήττες. 

Σήμερα γίνονται και τα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, με την κόντρα Ομπράντοβιτς-Ιτούδη να ξεχωρίζει, στο ματς της Φενερμπαχτσέ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Το πρόγραμμα

Ε’ Όμιλος
Γαλατάσαραϊ-Ζαλγκίρις 78-69 (30/12)
Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 83-76 (30/12)
Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης 20:00
Άλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελόνα 21:00

Στ’ Όμιλος
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00
Λαμποράλ Κούτσα-Αναντολού Εφές 22:00
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Νίζνι 22:00
Μάλαγα-Ολυμπιακός 22:00

Σχετικά άρθρα