Στο «Ποτάμι» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

2 Ιανουαρίου 2015

Τη συνεργασία του με το «Ποτάμι» ανακοινώνει ενδεχομένως σήμερα, Παρασκευή, η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών. Όπως αναφέρουν τα «Νέα», τη στήριξη του Ποταμιού αναμένεται να ανακοινώσει και το κίνημα «Ευρώπη-Οικολογία». Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για σύμπραξη με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Κλείδωσε η συμφωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη για κάθοδο του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με στο Ποτάμι στην Α΄Αθηνών. Οι δύο πολιτικοί έδωσαν τα χέρια στα γραφεία του κόμματος στη Σεβαστουπόλεως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  Ωστόσο από το Ποτάμι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για συμπόρευση και με τον πολιτικό φορέα του κ. Βαλλιανάτου, τη Φιλελεύθερη Συμμαχία.

 

 

 

Διαβάστε άλλα νέα

 

Επίσης Ο Αντώνης Βλοντάκης επισκέφθηκε το Ποτάμι στα γραφεία της Σεβαστουπόλεως και φωτογραφήθηκε παρέα με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιώργο Μαυρωτά.

Ο Έλληνας πολίστας είναι πολύ πιθανό να μπει στο κόμμα, στο οποίο βρίσκεται ήδη ο πολύ καλός του φίλος και πρώην πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς.

Άλλωστε δηλώνει φίλος του νέου κόμματος και η φωτογραφία με τους τρεις τους, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει ότι μάλλον ο Βλοντάκης ετοιμάζεται μετά τις πισίνες να..βουτήξει και στην πολιτική .

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy