Πρωταθλητισμός με ενίσχυση

Καλή χρονιά σε όλους, να είναι ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και να βλέπουμε ανθρώπους να χαμογελούν, κάτι που μας έλειψε αρκετά.

Για τον ΠΑΟΚ η πορεία πρωταθλητισμού την οποία ξεκίνησε από το καλοκαίρι, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, αποτελεί τον βασικό στόχο και για το 2015. Η ομάδα έχει τις βάσεις, υπάρχει ένα σταθερό ρόστερ, ένας προπονητής που αποδεικνύεται ως ο κατάλληλος κουμανταδόρος, ένας μεγαλομέτοχος (και κατά επέκταση μια διοίκηση) που τακτοποιούν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις χωρίς να υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση. 

Για τον ΠΑΟΚ που έχει περάσει πολλά ως οργανισμός επί σειρά ετών, αυτό που συμβαίνει τα 2,5 τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι συνέβαινε στο παρελθόν και πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται τώρα, αυτή την περίοδο.

Ασφαλώς και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Είναι λογικό.

Η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει αυτή η ομάδα, έχει αυξήσει τις προσδοκίες. Δικαιολογημένα λοιπόν, από την στιγμή που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες και απαιτείται ενίσχυση, αυτές πρέπει να καλυφθούν.

Εδώ και αρκετές ημέρες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με συγκεκριμένους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους. Τόσο με τους παίκτες, με τους ατζέντηδές τους, αλλά και τις ομάδες τους, υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Τουλάχιστον για τρείς παίκτες κινούνται οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως και περισσότερους ανάλογα με τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν.

 

Τι εννοούμε ; Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί μια συμφωνία με έναν παίκτη που αγωνίζεται στα χαφ και έχει την δυνατότητα να παίξει σε αρκετές θέσεις. Αυτή είναι η επιθυμία τόσο της τεχνικής ηγεσίας όσο και της διοίκησης. Η πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή για την ενίσχυση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου χωρίς μεγαλύτερη καθυστέρηση. Όλα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις, τις τελικές επαφές. Και εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχουμε ανακοινώσεις.

Ακόμη πρόθεση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά όμως θα έχει την δυνατότητα να παίξει και δεξιά. Επιπλέον στις επιλογές βρίσκονται και κεντρικοί αμυντικοί πρώτης γραμμής. Όμως, όπως είχε διευκρινίσει στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε  ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, αυτονόητο είναι, να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την αναπλήρωσή τους.

Ήδη έχουν καρποφορήσει οι επαφές του ΠΑΟΚ με Βελγική ομάδα για να μετακινηθεί σε αυτήν ο Μάρτενς, αφενός ο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται  από ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο (740.000 ευρώ συν την εφορία) αφετέρου θα προσπαθήσει να φέρει στην θέση του έναν άλλο παίκτη.

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στην Αργεντινή και έχει δώσει καλές συστάσεις στους επιτελείς του ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει.

Οι τρείς κινήσεις (χαφ, εξτρέμ και στόπερ) πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Και όλα είναι ανοιχτά για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Μπήκαμε για τα καλά στην μεταγραφική περίοδο. Ο πρωταθλητισμός για να επιτευχθεί, είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με την επιτυχημένη επιλογή παικτών για την ενίσχυση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα