Φουλάρει για Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, δίχως κάποιο απρόοπτο και με τις γνωστές απουσίες των Μποτία, Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς. 
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και πάλι ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, πίεσης στον αντίπαλο και δίτερμα σε μικρό χώρο.
 
Ο Μίτσελ ετοιμάζει ξανά σχήμα με δύο φορ (Μπενίτες, Μήτρογλου), κάτι που δούλεψε καλά στο ματς με την Καλλονή. Σιόβας και Αυλωνίτης θα είναι οι στόπερ, ενώ ο Εντινγκά θα παίξει κόντρα στον Πλατανιά και θα φύγει μετά για το Κόπα Άφρικα. 
 
Ο Ολυμπιακός πήρε εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα την ερχόμενη Τετάρτη στον Ταύρο και τα διαθέτει στον κόσμο του.
 
Η ανακοίνωση:
 
«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΥΡΟΥ” την Τετάρτη 7/1/2015 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 3/1 (10:00-17:00) και την Κυριακή 4/1(10.00-15.00).
 
Η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (είσοδος VIP) τη Δευτέρα 5/1 (10.00-18.00) και την Τετάρτη 7/1 (10.00-15.00).
 
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
 
Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 10€»

Σχετικά άρθρα