H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

Με τίτλο «Η κυβέρνηση παγώνει πληρωμές 2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες-επιχειρήσεις» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών αναστέλλει την εξόφληση υποχρεώσεών του για να διασφαλίσει τα ταμειακά διαθέσιμα λόγω των εκλογών.

Η εφημερίδα δημοσιεύει δηλώσεις επτά κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τάσσονται υπέρ της προοπτικής μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Αγορά» φέρνει στο φως τη νομοθετική γκάφα που μπλοκάρει τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» καθώς και την αναλογιστική μελέτη που δείχνει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία διαθέτουν αποθεματικό μόλις για δύο μήνες.

Η «Α» φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δηλώνει «Εθνική απαίτηση η σταθερότητα και η ασφάλεια», του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα που επισημαίνει «Ο δρόμος των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές δεν θα είναι ευθύς» και του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος προβλέπει «Πάμε για μια κυβέρνηση ευρείας σύνθεσης».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

To Σάββατο με την «Αγορά»: Οι πιο γλυκές στιγμές της Ιωάννας- Βιβλίο με υπέροχα γλυκά

“ΟΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ”

Το βιβλίο της Ιωάννας Τσολομίτη με γλυκά για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ- ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ

Ένα CD με τις μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Διθέσιο, Λάβα, Το χειροκρότημα, Εμείς οι δύο, Σαν το μετανάστη, Κυκλοφορώ και οπλοφορώ, Άρτεμις, Ανθρώπων έργα, κ.ά.

«Εδώ Λιλιπούπολη»

Η θρυλική Λιλιπούπολη με την «Αγορά». Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα cd με τα παραμύθια της αξεπέραστης σειράς, με τις αυθεντικές – συλλεκτικές θήκες.

Αυτό το Σάββατο το 5ο cd με τα παραμύθια

Σχετικά άρθρα