Ταυλαρίδης για βασικός στα Γιάννενα

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μόλις έξι ημέρες μετά την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό κι έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο πρώτο και ιδιαίτερο δύσκολο ματς της νέας χρονιάς του Τριφυλλιού εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

 

Ο πρώην άσος του Ατρομήτου μολονότι δεν βρίσκεται για καιρό στους Πράσινους κέρδισε μεμιάς τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο με τη σκληρή δουλειά που έκανε τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα δεδομένου ότι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, ζήτησε να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα, η χρησιμοποίηση του Ταυλαρίδη σε ένα τόσο δύσκολο ματς κρίνςηςεται απαραίτητη και μόνο λόγω της εμπειρίας που κουβαλά.

 

Ως εκ τούτου ο 34χρονος στόπερ θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Τριανταφυλλόπουλου ή Κουτρουμπή και πλάγιους μπακ τον Μπούρμπο και τον Χουχούμη. Στο τέρμα θα παίξει ο Στιλ, ενώ στα χαφ οι τρεις σίγουροι είναι οι Λαγός, Ζέκα και Πράνιτς .

 

Από εκεί και πέρα, εν πολλοίς από την κατάσταση που θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος θα κριθεί η παρουσία των παικτών που θα καλύψουν τη θέση του επιθετικού μέσου και των δύο επιθετικών. Σε πρώτη φάση ο Πέτριτς με τον Μπεργκ και τον Καρέλη αποτελούν τους επικρατέστερους για την επιθετική τριάδα, αλλά θέση διεκδικούν και οι Ντίνας, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης.

Μάλιστα σε μια από τις τελευταίες δοκιμές του Αναστασίου ο Μπεργκ δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα, αν και δύσκολα δεν θα είναι βασικός στα Γιάννενα…

Σχετικά άρθρα