Πλησιάζει η επιστροφή Μακ

Το 2015 βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της Σούπερλιγκ μετά από 15 αγωνιστικές αλλά και με πάρα πολλά προβλήματα. Οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά προετοιμάστηκαν σε συνθήκες Σιβηρίας στην τακτική με ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και περιορισμό στις επαφές.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ιατρικά έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και ανεβάζει ρυθμούς για την επανένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Αντίθετα, ο Μιγκέλ Βίτορ έμεινε στο γυμναστήριο διότι ταλαιπωρείται από ίωση και ήταν καταβεβλημένος. Ο Γιώργος Κατσικάς ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα και ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στ’ αποδυτήρια, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα δείπνησε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας. Σήμερα στις 11:15 ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ξεμούδιασμα πριν από τους αγώνες και στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει την αποστολή που θα μεταβεί στο Μακεδονία Palace.

Σχετικά άρθρα