Ποδαρικό με… αυλαία πρώτου γύρου

Το 2015 ξεκινάει ποδοσφαιρικά με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Σούπερλιγκ και τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις.

Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον Παναιτωλικό. Ένα επαρχιακό ντέρμπι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες χωρίζονται από έναν βαθμό και αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Οι Ημαθιώτες είχαν κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα εκμεταλλευόμενοι πλήρως την έδρα τους, που την κρατούν αλώβητη. Ο Παναιτωλικός από την άλλη κατάφερε να ανελκυθεί στη βαθμολογία από το μέσο της σεζόν, ωστόσο δυσκόλευεται μακριά από το Αγρίνιο.

Στις 17:15 η Κέρκυρα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και ευελπιστεί να του κάνει τη… ζωή δύσκολη. Άλλωστε πέραν του Ολυμπιακού όλες οι ομάδες τις πρώτης πεντάδας τα βρήκαν σκούρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα ενισχύθηκε με Ζουμπουλάκη και Σιόντη την ίδια ώρα που ο Στάικος Βεργέτης στερείται των υπηρεσιών των Μπαντιμπανγκά, Γκοϊάν, Τορμένα και Κιτοκό . Αντίθετα επιστρέφει ο Ρόλε μετά από δύο μήνες.

Με πολλές απουσίες αλλά με σύμμαχο την παράδοση ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο. Ο δικέφαλος του Βορρά μπαίνει πρωτοπόρος στη νέα χρονιά, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Τα προβλήματα αμέτρητα για τον Άγγελο Αναστασιάδη που έχει τον Βίτορ εξαιρετικά αμφίβολο, τον Τζαβέλλα τιμωρημένο και τους Κατσικά, Τζιόλη, Γλύκο και Μακ στα… πιτς. Ενισχυμένος με Ρισβάνη ο Πανιώνιος που θέλει να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους της άμυνας των γηπεδούχων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 

15:00 Βέροια – Παναιτωλικός
17:15 Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Σχετικά άρθρα