«Ολυμπιακός και Τορίνο για Νιάνγκ»

Πολλά είναι τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να δηλώνει ότι η ομάδα θα κλείσει τις προσεχείς ημέρες το θέμα του στόπερ, αλλά και τους Ιταλούς να γράφουν καθημερινά ότι ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να πετύχει τον δανεισμό του Γάλλου εξτρέμ Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν .
 
Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Τορίνο είναι οι δύο επικρατέστερες ομάδες για να πάρουν τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος θα ήθελε να μείνει στην Μίλαν όπως λέει κι ο μάνατζέρ του, αλλά ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τον δώσει κάπου δανεικό για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. 
 
Τα ονόματα που ακούγονται και προτείνονται παραμένουν πολλά, με τον Ολυμπιακό να είναι πια στην τελική ευθεία για τις μεταγραφές του. Μετά το ματς με τον Πλατανιά αναμένονται οριστικές εξελίξεις για τον στόπερ, για τον Ντιγκάρ και για την επίθεση . Με τον Ολυμπιακό να μην έχει αφήσει τις περιπτώσεις του Ρικάρντο Κόστα και του Ροζίτσκι, αλλά πολλοί να θεωρούν ότι θα υπάρξουν και εκπλήξεις. 
 
Η ομάδα είναι αφοσιωμένη στο αυριανό ματς με τον Πλατανιά και σήμερα θα γίνει γνωστή η αποστολή, μετά την προπόνηση που θα διεξαχθεί σε λίγο στο Ρέντη

Σχετικά άρθρα