Πάει MLS ο Τζέραρντ και… επιστρέφει!

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό τέλος εποχής για Τζέραρντ-Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα πως ο Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει τη καριέρα του στο MLS από το καλοκαίρι, αλλά η «Telegraph» φιλοξένησε ένα… τρελό σενάριο και ανέφερε πως οι «κόκκινοι» σχεδιάζουν να πάρουν ξανά τον Άγγλο μέσο δανεικό από τη νέα του αμερικάνικη ομάδα τον Ιανουάριο του 2016. Όταν και η νέα αγωνιστική περίοδο στο MLS (ξεκινά τον Μάρτιο) θα έχει ολοκληρωθεί.
Βλέπετε, η ανακοίνωση της αποχώρησης του Στίβεν Τζέραντ από το «Άνφιλντ» έχει προκαλέσει και κλάματα σε κόσμο στο Λίβερπουλ, ενώ στην αγγλική ομάδα συνεχίσουν να πιστεύουν βέβαια και στην αξία του αρχηγού τους.   
 
Να θυμίσουμε πως ο αρχηγός των «κόκκινων» ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ ελεύθερος από το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, μια απόφαση την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε την δυσκολότερη της ζωής του.  Η Λίβερπουλ το Σάββατο έκανε γνωστό πως ότι ο Άγγλος μέσος από τον Ιούνιο αγωνίζεται στο MLS. Οι «κόκκινοι» δεν… μίλησαν για κάποια συγκεκριμένη ομάδα, με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για δυο μεγάλα φαβορί τους Λ.Α. Γκάλαξι και τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς!

Την ίδια ώρα η «Telegraph» έγραψε το Σάββατο ότι οι «κόκκινοι»μελετούν να πάρουν ξανά τον Άγγλο μέσο δανεικό από τη νέα του ομάδα στο MLS τον Ιανουάριο του 2016!!! Όπως είπαμε, ο Τζέραρντ θα πάρει μέρος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Αμερικής και τον Ιανουάριο που δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στο MLS, μπορεί η Λίβερπουλ να τον φέρει… πίσω ως δανεικό. Όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Τιερί Ανρί και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, οι οποίο πήγαν δανεικοί σε ομάδες της Ευρώπης για να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση…

Σχετικά άρθρα